UW BRUILOFT

Trouwen op een
historische locatie met
een moderne twist

De Haselderhof is de perfecte locatie voor uw trouwdag. Met haar ligging naast de sprookjesachtige Kasteelruïne biedt De Haselderhof een karakteristieke omgeving en een prachtig uitzicht. Een locatie die de romantiek van de  oudheid en de gemakken van de moderne tijd bij elkaar brengt. Wij beschikken over alle middelen om uw dag geheel op maat te verzorgen. Wij nemen hierbij al uw zorgen uit handen. Zo bieden wij prachtige locaties voor alle onderdelen van uw dag, verrukkelijk eten, goede service en partners die hun vak verstaan.

Een onvergetelijke trouwdag begint bij een prachtlocatie

Ceremonie

Geef elkaar het ja-woord op een van onze prachtige trouwlocaties. Wij kunnen uw trouwceremonie tot in de puntjes verzorgen op prachtige locaties met een authentiek karakter. Zo kan de ceremonie plaatsvinden in de kapel van de historische Fluweelengrot of in de ridderzaal van de Kasteelruïne. De rijke geschiedenis van de locaties geeft uw ceremonie een bijzondere sfeer en stijl.

Receptie

Ook uw bruiloftsreceptie is bij ons in goede handen. U ontvangt uw gasten in ons moderne en stijlvolle restaurant, waar ze onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van het prachtige uitzicht over het Geuldal. Ons vakkundige keukenteam adviseert u graag over de meest smakelijke hapjes die passen binnen uw wensen en budget. Ons professionele personeel zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Diner

Ons sfeervolle restaurant biedt vele mogelijkheden voor het diner. Het keukenteam staat voor u klaar bij het bereiden van een overheerlijk diner. De menukeuze kan geheel afgestemd worden op uw wensen en die van uw gasten. Wij adviseren u graag over heerlijke, verassende gerechten die uw gasten zeker zullen smaken. Geniet is stijl van overheerlijke gerechten, het bijzondere uitzicht en het gezelschap van uw gasten.

Feest

Ook in de avond kunt u gebruik maken van de prachtige faciliteiten van De Haselderhof. Wij beschikken over twee ruimtes en een prachtig panorama-terras. In samenwerking met onze partners kunnen wij een complete feestavond voor u samenstellen, inclusief muziek en amusement. Uw eigen inbreng is natuurlijk van harte welkom. Wij bezorgen uw gasten en uzelf graag een avond om nooit te vergeten.

 

Maak een vrijblijvende afspraak met ons

Contact

DE HASELDERHOF

‘De Haselderhof’ is het restaurant aan de voet van de Kasteelruïne van Valkenburg. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur

Like ons op Facebook

Contact

Grendelplein 13
6301 BS Valkenburg a/d Geul
043-8200225
info@haselderhof.nl
kvk 69097828
btw NL201355346B01

Route