FEESTEN & PARTIJEN

Van een kinderfeestje tot uw bruiloft, elk feest is bij ons
in goede handen.

Nodig uw gasten uit op de mooiste locatie van Valkenburg aan de Geul. Met haar ligging naast de historische Kasteelruïne, biedt De Haselderhof een geweldig panorama-uitzicht over het idyllische stadje, dat omgeven wordt door prachtige natuur. Zowel het sfeervolle restaurant als het grote panorama-terras en de multifunctionele zaal beschikken over alle faciliteiten voor een onvergetelijk feest. Wij bieden een bijzondere locatie voor feesten van groot tot klein. Uitstekend verzorgd en in overleg geheel naar uw wens samen te stellen.

Uw feest: sfeervol, bijzonder en verzorgd van a tot z

Verjaardagsfeest

Heeft u een bijzondere leeftijd behaald of wilt u gewoon eens goed uitpakken? Bij De Haselderhof wordt uw verjaardag echt een feest! Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw dag. Geniet onder het genot van een heerlijk hapje en drankje van het gezelschap van uw gasten, die u zult verwelkomen op een mooie locatie met een prachtige uitzicht.

Kinderfeest

Bezorg uw kleine gasten een onvergetelijke dag. Wij bieden een breed scala aan leuke animatie-mogelijkheden. In samenwerking met de Kasteelruïne kunnen wij bijvoorbeeld een Middeleeuws festijn verzorgen voor uw kleine ridders en hofdames! Compleet met een rondleiding in de ruïne, verjaardagstaart en een lekkere lunch of diner. Maar ook voor andere originele feestjes kunt u bij ons terecht.

Bruiloft

Trouwen op een sprookjesachtige locatie met een moderne twist. De Haselderhof is, in combinatie met de prachtige omgeving van de historische Kasteelruïne, de perfecte locatie voor uw trouwdag. In samenwerking met de ruïne en Fluweelengrot kunnen wij een geweldige dag voor u samenstellen, van het ja-woord tot het feest in de avond.

Bekijk de vele mogelijkheden van onze bijzondere trouwlocatie. Klik hier

Overige vieringen

Ook voor andere vieringen, zoals communiefeesten, babyborrels of bijvoorbeeld koffietafels kunt u terecht bij De Haselderhof. In overleg kunnen we vrijwel al uw wensen vorm geven, hierbij werken wij ook samen met diverse partners. We helpen u graag bij het organiseren van een uitstekend verzorgd feest. Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

DE HASELDERHOF

‘De Haselderhof’ is het restaurant aan de voet van de Kasteelruïne van Valkenburg. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur

Like ons op Facebook

Contact

Grendelplein 13
6301 BS Valkenburg a/d Geul
043-8200225
info@haselderhof.nl
kvk 69097828
btw NL201355346B01

Route