DE HASELDERHOF

Welkom in ons restaurant
Een moderne gelegenheid
op een historische plek

Aan de voet van de Kasteelruïne vindt u De Haselderhof. Een prachtig, modern restaurant op een plek vol geschiedenis. Het historische karakter van onze lokatie is in alle facetten aanwezig. Vanaf de ingang aan de voet van de Cauberg beklimt u, per trap of lift, de kasteelmuren van het kasteel dat in vergane tijden in al haar glorie boven Valkenburg uittorende. Waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, kunt u nu genieten van een overheerlijk hapje en drankje in een sfeervolle omgeving. U bent van harte welkom.

Bourgondisch genieten op een unieke locatie vol karakter

Haselderhof-locatie

Historische locatie

Ons restaurant bevindt zich naast de Kasteelruïne van Valkenburg. In vroegere tijden lag op deze plek de groentetuin van het kasteel, waar heerlijke, verse producten geteeld werden. Omwonenden vanuit het Haasdal beklommen dagelijks de heuvel naar de ruïne om in de tuin van hun kasteelheer te werken. In de volksmond werd de kasteeltuin dan ook wel de ‘Haasdalerhof’ genoemd.

Haselderhof-restaurant

Ons restaurant

Ook vandaag de dag wordt op deze prachtige, historische plek nog genoten van ‘het beste van het Limburgse land’. We laten u tijdens de lunch en borrel graag kennismaken met de verassende smaak van het bourgondische Zuid-Limburg. Waar mogelijk gebruiken we streekgebonden producten en lokale ingrediënten, die onze menukaart bijzonder goed aanvullen.

Haselderhof-panoramaterras

Panorama terras

De historische Kasteelruïne is de laatst overgebleven hoogteburcht van Nederland. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen de ruïne, die trots boven Valkenburg uittorent. Vanaf ons terras heeft u een geweldig uitzicht over het idyllische stadje. Aanschouw onder het genot van een hapje en een drankje hoe vele wielrenners de Cauberg beklimmen en kijk uit over de prachtige omgeving van de Geulstad.

Haselderhof-vergaderruimte

Multifunctionele ruimtes

De Haselderhof is verder zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Ontvang uw gasten en relaties op deze representatieve, inspirerende locatie. Wij beschikken over een ruim restaurant en een mooie multifunctionele ruimte, die uitermate geschikt is voor geheel verzorgde vergaderingen, workshops en borrels. De zaal is van alle technische gemakken voorzien en geheel af te stemmen op uw wensen.

Neem een kijkje

Wandel rond op onze locatie met Google Streetview

Wilt u graag meer informatie?

Contact

DE HASELDERHOF

‘De Haselderhof’ is het restaurant aan de voet van de Kasteelruïne van Valkenburg. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur

Like ons op Facebook

Contact

Grendelplein 13
6301 BS Valkenburg a/d Geul
043-8200225
info@haselderhof.nl
kvk 69097828
btw NL201355346B01

Route