MENUKAART

Wij laten u graag kennis maken met de Bourgondische smaak van Zuid-Limburg

Het keukenteam van de Haselderhof bereidt dagelijks de lekkerste lunchgerechten, met verse streekproducten en de beste ingrediënten uit de regio. Wij streven in alles naar kwaliteit. Wij verrassen u dan ook graag met bijzondere gerechten en Bourgondische smaken. Verder kunt u bij ons ook genieten van een lekker stuk Limburgse vlaai of een van onze bijzondere borrelplankjes. Genieten is immers waar wij Limburgers bekend om staan. Bekijk hier onze uitgebreide lunchkaart.

Bijzondere streekproducten en verse ingrediënten uit de regio

Earth_sfeer_9618

EARTH Coffee

Kom bij ons genieten van een (h)eerlijk kopje biologische koffie. EARTH coffee is een krachtige, biologische espressomelange op basis van 100% Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Nicaragua. De koffie wordt gebrand door de ambachtelijke koffiebrander Mocca d’Or. EARTH COFFEE doneert haar winst aan waterprojecten en ondersteunt duurzame projecten in koffieproducerende landen. Volg de projecten via deze link!

varkens

Livar ham

Het livarvarken is in 1999 ontstaan uit de samenwerking tussen vijf Limburgse boeren. Met een bijzondere vorm van dierhouderij houden ze rekening met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken, wat zich uit in maximaal dierenwelzijn. Een combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek, ambachtelijk product.

brand proeven

Brand Bier

Door de eeuwen heen heeft de Brand brouwerij het brouwen van smaakvolle bieren tot een kunst verheven. Brand brouwt al sinds 1340 krachtige, smaakvolle pilseners en karaktervolle speciaalbieren in haar eigen brouwerij in Wijlre. Hierbij worden uitsluitend bijzondere hopsoorten, de beste gerst, mout en zuiver mineraalwater uit eigen bron gebruikt. De Brand brouwerij staat voor bijna 700 jaar vakmanschap.

image_article_valdieu

Val-Dieu kaas

De Val-Dieu kaas is een halfharde abdijkaas met natuurlijke korst. De soepele kaas heeft een boteraroma, een zachte smaak en een natuurlijke korst met een lichte geur van onderhout. De kaas wordt gemaakt in de abdij Onze Lieve Vrouw van Val-Dieu. De abdij ligt in het land van Herve, op het grondgebied van de gemeente Aubel in het oosten van België, vlak over de grens van Nederlands Zuid-Limburg.

DE HASELDERHOF

‘De Haselderhof’ is het restaurant aan de voet van de Kasteelruïne van Valkenburg. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur

Like ons op Facebook

Contact

Grendelplein 13
6301 BS Valkenburg a/d Geul
043-8200225
info@haselderhof.nl
kvk 69097828
btw NL201355346B01

Route