ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

De Haselderhof beschikt
over alle faciliteiten voor
uw zakelijke bijeenkomst

Uw zakelijke bijeenkomst is bij ons in goede handen. Dankzij onze ruime, multifunctionele locatie en een goede samenwerking met onze partners kunnen wij de zorg voor al uw zakelijke gelegenheden geheel uit handen nemen. De Haselderhof beschikt over een vergaderruimte met moderne voorzieningen en faciliteiten, waaronder gratis WIFI. Daarnaast bieden we in combinatie met ons restaurant diverse vergaderarrangementen aan, zodat ook uw zakenlunch, diner of borrel geheel verzorgd kan worden.

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw vergadering of borrel?

Thee

Vergadering

De Haselderhof beschikt over een multifuntionele vergaderruimte, die geheel aangepast kan worden aan uw wensen. De moderne ruimte is van alle gemakken voorzien en heeft een inspirerend uitzicht over de omgeving. Onze vergaderzaal is geschikt voor groepen tot 50 personen, afhankelijk van de opstelling. Wij voorzien u gedurende uw bijeenkomst graag van koffie, vlaai, een heerlijke lunch of een afsluitend diner.

MVSA Cava

Borrel

Uw bedrijfsborrel komt op onze representatieve locatie geheel tot haar recht. Gesitueerd naast de Kasteelruïne van Valkenburg aan de Geul, biedt de Haselderhof u een uitzicht over het idyllische stadje en haar mooie omgeving. Geniet met uw gasten van een bourgondisch hapje en een lekker drankje. Nodig uw relaties uit voor een borrel op deze bijzondere plek en laat hen genieten van de uitstekende faciliteiten.

Wijn

Bedrijfsfeest

De Haselderhof verzorgt ook uw bedrijfsfeest tot in te puntjes. In samenwerking met onze partners kunnen wij een complete feestavond voor u samenstellen, inclusief muziek en amusement. We beschikken over twee stijlvolle ruimtes en een prachtig panorama-terras. Onze locatie biedt ruimte voor gezelschappen tot 200 personen. Exclusiviteit kan al geboden worden vanaf 70 personen.

Ingel

Teambuilding

Het beste uit uw werknemers halen in een inspirerende omgeving? In samenwerking met onze partners bieden wij een totaalpakket voor de perfecte teamdag, geheel afgestemd op uw wensen. Onze locatie is zeer geschikt voor workshops en seminars. Maar ook voor de meer avontuurlijk teamdagen zijn er volop mogelijkheden. Elk uitje verdient een eigen invulling. Geheel verzorgd, uitdagend en onvergetelijk.

DE HASELDERHOF

‘De Haselderhof’ is het restaurant aan de voet van de Kasteelruïne van Valkenburg. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur

Like ons op Facebook

Contact

Grendelplein 13
6301 BS Valkenburg a/d Geul
043-8200225
info@haselderhof.nl
kvk 69097828
btw NL201355346B01

Route